Termeni si conditii de folosire a site-ului

Definirea termenilor

Termenii site, acest site si site-ul folositi in acest document se refera la site-ul www.clientonline.ro. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL - companie de consultanta comerciala, juridica si financiar-contabila, fiind protejate de legislatia romana in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL are sediul in Splaiul Independentei Nr. 273, Sector 6 Bucuresti, cod postal 060042, tel. 031-1000.701 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8584/2011, cod fiscal 28866334.

Prin termenii utilizator, vizitator si dumneavoastra ne referim la reprezentantii persoanelor juridice (infiintate, sau in curs de infiintare) care acceseaza site-ul indiferent de motiv.

Termenii Regulament,Termeni, Termeni si conditii se refera la prezentul contract de utilizare, precum si la Procedura si conditiile financiare pentru onorarea serviciilor.

Prin termenul date personale, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, ca reprezentant al unei societati comerciale existente sau in curs de constituire, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), adresa de e-mail.

Acceptarea Termenilor si conditiilor

Inainte de a viziona si folosi acest site si aplicatiile lui, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a continutului prezentului site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun si - in acelasi implica - acceptarea explicita sau implicita, cumulativa, a tuturor clauzelor mentionate in Termeni si Conditii.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL poate modifica in orice moment termenii prezentului contract, fara a cere acordul userilor sau vreunei parti. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie acordul acestuia cu privire la acceptarea modificarilor aduse termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord sau, din diverse motive, nu acceptati fara limitari Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti site-ul.

Continutul site-ului clientonline.ro si drepturi asociate

Continutul postat pe site constituie informatii de interes general despre produsele si serviciile oferite de SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL, si - eventual - opinii ale clientilor sai, ori ale partenerilor de afaceri, considerate de interes general pentru vizitatori si utilizatori. Continutul poate suporta modificari (completari, stergeri etc). De asemenea, prin intermediul site-ului, SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL ofera utilizatorilor servicii contra-cost, cu respectarea conditiilor prevazute in Procedura si conditiile financiare pentru onorarea serviciilor. Plata de 10 Euro (la care se adauga comisionul de transmitere) realizata prin intermediul site-ului constituie doar o plata anticipata, un avans, pentru demararea serviciului comandat de utilizator, asa cum se prevede in Procedura si conditiile financiare pentru onorarea serviciilor.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL isi rezerva dreptul de a oferi prin intermediul site-ului si alte produse si servicii ale partenerilor sai.

Continutul site-ului, constand in - fara a se limita la acestea - imagini, text, grafica si grafica web, simboluri, scripturi, programe, date etc, incluzand si bazele de date asociate - constituie proprietatea exclusiva a SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL si/sau a partenerilor sai, fiind aparat de prevederile legale privind protectia drepturilor de autor. Folosirea in scopuri comerciale a oricarei forme de continut, fara acordul explicit, scris, al SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL este pedepsita conform legilor in vigoare.

Este strict interzisa utilizarea site-ului si a oricarui continut cu scopul de a accesa si/sau folosi in mod neautorizat respectivele informatii in folos propriu sau al tertilor, precum si in orice mod care prejudiciaza interesele REINVENT BUSINESS GENERATION. SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL isi va asigura si, daca este cazul, impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor si intereselor sale in conformitate cu legile in vigoare, ajungand chiar la actionarea in judecata prin instantele penale si civile a celor vinovati de incalcarea drepturilor si intereselor sale (de natura intelectuala, comerciala, financiare etc).

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati, sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati folosirea, sa creati oferte derivate din, sau sa transferati, sa vindeti ori sa folositi Continutul site-ului fara un acord explicit si prealabil, scris, al SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite, in orice fel, materiale ce au caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma oricarei sentinte judecatoresti prin care i se cere sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului. Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate.

Accesul la servicii

Pentru a avea acces la serviciile oferite prin intermediul site-ului sunteti obligat sa ne furnizati date adevarate, complete si exacte, despre dumneavoastra si eventualii asociati ai dumneavoastra, ori despre societatea dumneavoastra comerciala, intocmai dupa cum prevad formularele pentru serviciile comandate online prin intermediul site-ului. Furnizarea de date si informatii incomplete, sau neconforme cu adevarul, atrage dupa sine imposibilitatea companiei SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL de a-si onora serviciile fata de utilizatorii respectivi, respectivele informatii constituind elemente esentiale in dosarele inaintate de SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL institutiilor la care trebuie sa se faca demersurile.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL are dreptul de a suspenda sau restrictiona accesul utilizatorilor la site, ori la anumite sectiuni din acesta, local sau regional, fara notificari prealabile, fara alte formalitati si fara motivarea actiunilor sale.

Prin inregistrarea datelor cerute de formulare si prin efectuarea platii avansului, dumneavoastra acontati un anumit serviciu oferit de catre SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL. Sunteti responsabil de continuarea procedurii incepute, avand in vedere faptul ca demersurile pentru care se face comanda online presupun mai apoi si furnizarea altor documente precum si plata restului din pretul serviciului, in conditiile prevazute de Procedura si conditiile financiare pentru onorarea serviciilor.

Prin inscrierea datelor dumneavoastra, ale asociatilor dumneavoastra, ori ale companiei dumneavoastra, cerute de campurile formularelor, confirmati ca sunteti persoana autorizata in acest sens.

Legaturi catre site-urile unor terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri operate de terti, ori catre alte asemenea resurse. Raspunderea pentru site-urile respective o poarta in intregime proprietarii acestora.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si politica de confidentialitate ori de securitate a acestor site-uri, precum nici de parametrii lor de functionare.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL nu poate fi responsabila daca aceste site-uri incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, contin informatii inselatoare, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi si/sau alte elemente cu caracter distructiv, nu folosesc un limbaj civilizat.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL nu este responsabila pentru eventualele pagube sau pierderi de orice fel, cauzate ori presupus a fi cauzate de datele si informatiile furnizate de catre site-urile sau resursele accesate prin intermediul link-urilor. Daca accesati printr-un link de pe site asemenea site-uri, o faceti pe propriul risc.

Parteneri

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL poate oferi prin intermediul site-ului si produse/servicii oferite de catre alti furnizori, parteneri cu care are contracte de revanzare. Calitatea respectivelor produse ori servicii si autenticitatea marcilor acestora constituie responsabilitatea partenerilor respectivi.

Declinarea responsabilitatii si limitarea raspunderii

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA. SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL NU ESTE RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA AR FI ACESTEA, CE AR PUTEA REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA SITE-ULUI SI/SAU A SERVICIILOR OFERITE PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA, ORI CA URMARE A NEFUNCTIONARII SITE-ULUI, SAU REZULTAND DIN IMPOSIBILITATEA DE ACCESARE A LUI ORI A ANUMITOR LINK-URI PUBLICATE PE SITE. SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA PRODUSA DE VIRUSI, TROJENI, SPYWARE ETC., CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU SA VA AFECTEZE ALTE BUNURI, IN URMA ACCESARII SI/SAU UTILIZARII ACESTUI SITE.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL nu ofera nici-o garantie cu privire la site si serviciile prestate prin intermediul sau, nici expresa si nici implicita. Acest site si aceste prevederi pot fi modificate oricand. Este responsabilitatea Dvs. sa reveniti la aceasta pagina pentru a verifica daca s-au modificat termenii si conditiile de utilizare, sau pe celelalte pagini care afiseaza clauze privitoare la raporturile dintre SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL si dvs. Acest site va este oferit pe o baza "asa cum este".

Preturile prevazute in Procedura si conditiile financiare pentru onorarea serviciilor pot suferi modificari neanuntate. SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a "Termenilor si conditiilor".

Incercarile de frauda

ORICE ACCESARE ORI INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ORI ALE ALTOR UTILIZATORI, SAU ORICE DATE SI INFORMATII DIN BAZA DE DATE A SITE-ULUI, ORICE INCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA LUI ORI A SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL VOR FI CONSIDERATE FRAUDE SAU TENTATIVE DE FRAUDARE A SITE-ULUI, SI VOR DUCE LA DESCHIDEREA CERCETARII PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum nume, adresa de domiciliu/resedinta, numarul de telefon, sau adresa dvs. de e-mail, precum si date de identificare privitoare la persoanele juridice, care sunt incarcate pe Site, ori transmise prin e-mail sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.

SC REINVENT BUSINESS GENERATION SRL isi asuma dreptul de a folosi comunicari sau materiale pe care le transmiteti prin intermediul acestui Site (precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel care sunt considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala) in sensul imbunatatirii ofertei de servicii si a calitatii serviciilor prestate de companie.

Litigii

Site-ul functioneaza in conformitate cu legile Statului Roman. In cazul in care rezolvarea eventualelor litigii in legatura cu prezentele clauze privind termenii si conditiile de utilizare, sau in litigiile pentru care aceste clauze reprezinta un element relevant, nu este posibila pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei, urmand ca litigiile sa fie solutionate in conformitate cu legile Statului Roman in vigoare.